Firma

Hitta rätt firma för dig

Du är inte ensam om att känna dig lite vilsen. Det är inte lätt att välja rätt företag för att anförtro sin tid och sina ägodelar med.  Så hur ska du faktiskt hitta rätt till slut? Google är ju självklart alltid en bra början, men även där visar det sig bli en djungel av val. Faktum är att skillnaderna inte är så stora. Så hur tusan ska du då kunna jämföra och faktiskt göra ett val?

Bakom fasaden

Det är mycket som händer i ett företag som inte syns ut mot kunderna. Och kanske är just detta den avgörande skillnaden? Till exempel kan villkor för de anställda, ledning och löner skilja sig mycket. Som tur är kan vi med stolta hjärtan meddela att vi ser till att vår personal utbildar sig vid sidan om arbetet. För deras bästa, för våra kunder bästa, och för företagets bästa. De studerar nämligen svenska vid sidan om sitt arbete hos oss och kan därför kommunicera bättre med dig på plats, integreras bättre i samhället och ha möjlighet att utvecklas vidare på alla nivåer. Det är vårt sätt att bidra socialt i samhället!

Alltid lätta att nå

En annan sida av verksamheten som inte syns innan arbetet redan är igång är hur kommunikationen med firman fungerar.  Är det svårt att nå och prata med de som du anlitat kan det lätta leda till onödig frustration och stress. Vi ser till att alltid vara tillgängliga så att du kan fråga vad du vill eller låta oss veta annan eventuell information.

Kontakta oss, så bekräftar vi din bokning snarast via email! Vi har inga dolda avgifter och du kan direkt se vad kalaset kommer kosta dig. Nyckeln till ett bekymmersfritt liv är enkelhet – så det är en del av det vi egentlig gör för dig!