Tid

Tid är pengar

Att köpa tjänster av olika slag kan vara utmanande. Innan det utförs, vet man ju faktiskt inte vad det är vad man beställer, när det gäller själva kvalitén. I vissa fall är det viktigare än andra att det genomförs utan några felaktigheter.  När man till exempel är stressad i livet, är det extra viktigt att inget lämnas halvgjort och att man själv måste avsluta ett påbörjat jobb.

När det gäller flyttar så är livet antagligen mitt i ett flyttkaos. Kartonger skall packar, kanske skall en bil hyras och vänner värvas för extra bärhjälp. Spara på dina krafter genom att anlita någon för att utföra en del av jobbet. Professionella flyttstädare från oss utför en perfekt städning som dessutom ger dig ett garanterat bra resultat! Om du hittar någon miss, mot förmodan, så ser vi till att fixa detta snarast möjligt – utan extra kostnad såklart!

Hitta din flyttstäd i Stockholm

Var du än bor i Stockholm så kan vi vara på plats strax efter din flytt för att få ordning och reda på den lämnade bostaden. Hör helt enkelt av dig till oss och vi ser till att vara på plats. Nyckeln till att få nöjda kunder är, förutom att utföra förstklassigt jobb, en transparent och bra kommunikation. Med fasta priser och raka bud kan du se exakt vad du får för pengarna. Bästa pris innebär inte alltid lägsta pris. Det beror helt på vad du får för pengarna. Med oss kan vi garantera det bästa priset tack vare vår höga nivå på service, arbete och företagskultur för våra medarbetare.

Ett socialt ansvar

Med många medarbetare från olika länder i vårt team, ser vi som vårt ansvar att hjälpa dem integreras. Genom att se till att vår personal studerar svenska vid sidan om sitt arbete med oss, säkerställer vi deras integration i samhället, samt deras möjligheter i framtiden. Även kommunikationen mellan oss på plats och våra kunder förbättras givetvis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *