Hjälp

Vi hjälper dig

Det spelar inte riktigt någon roll var du bor. När det är dags att ge sig av så måste det rengöras på djupet för att göra boendet redo för de nästa gästerna. Vi kan fixa ditt flyttstäd oavsett hur omfattande det är. Inte där när vi kommer? Inga problem! Du kan lita på oss och vår personal. Vi har lång erfarenhet av att hantera nycklar åt våra kunder. Ibland kan de efter avklarat jobb kastas ner i brevinkastet. Vi hittar alltid en lösning som passar!

Transparens och översikt

Vi kan lova dig att inga dolda avgifter dyker upp när du jobbar med oss. Vi har en prislista med fasta priser och är tydliga med vad som inkluderas och ej. Vill du ha lite extra hjälp utöver det som inte ingår i priset? Vi har tilläggstjänster som du kan passa på att be om vid dessa extra behov.

Hemfrid är guld värt

Visst är hemmets lugn och ro något som alla prioriterar och värderar – likaså är din tid! För att ta till vara på båda dessa så kan vi med glädje meddela att vi hjälper dig med detta. Genom att se till att ditt gamla hem lämnas fint och rent efter flytten, så kan du slå dig ner lycklig och avslappnad i ditt nya hem.  Vi vet vad det betyder att få kunna andas ut i det nya hemmet i Stockholm. Flyttstädning är det sista du vill tänka på när detta enorma projekt som kallas flytt är avklarat.

Det smarta draget

Det smartaste du kan göra för att förbli lycklig och behålla din sans är att faktiskt värdera din tid och välmående. Hur mycket är det värt att svettas, flåsa, och intensivt försöka engagera trötta vänner i ens flytt? Allt har ett pris, och i dessa fall så är din hälsa mer värd än arbetet från en firma som tar hand om din flytt och tillhörande städning.